Kako do posla u inostranstvu

Kako do posla

Prijava za željeno radno mesto je vrlo jednostavna procedura. Sve što je potrebno da uradite jeste da na našem sajtu proverite aktuelnu ponudu radnih pozicija.

Nakon što odaberete jedan ili više oglasa za koje biste aplicirali, direktno na sajtu možete izvršiti prijavu slanjem poruke i svog CV-a. Ukoliko nemate CV, na sajta globalwork.rs možete skinuti blanko CV, koji naknadno popunjavate, a potom ga elektronski prosledite nama.

Nakon obavljene prijave, kontaktiraćemo vas, kako bismo potvrdili uspešno apliciranje.

Sledeća aktivnost je prvi krug intervuja, koji ćete obaviti sa nekim od naših zaposlenih. Nakon prvog kruga, najuspešniji kandidati razgovaraće direktno sa poslodavcem.

Poslodavac kontaktira naše preduzeće sa utiscima iz razgovora. Potom, vam pomažemo da prikupite svu neophodnu dokumentaciju za putovanje. To je to – uspešno ste se zaposlili!

U svakom trenutku, naši agenti su vam dostupni za sva pitanja, nedoumice i eventualnu asistenciju pri prijavi za radnu poziciju. Za sve savete i druge potrebe, možete nam se obratiti telefonski, na mail adresu ili nam jednostavno pišite na društvenim mrežama.

Za naše ljude koji su već u inostranstvu, a traže novo zaposlenje, obezbedili smo mogućnost komunikacije putem Viber ili WhatsApp aplikacija.