Rad u inostranstvu - Lokacije | Global Work

Lokacije

Provereni partneri našeg preduzeća, trenutno vam nude poslove u Dubaiju i na Malti. Ove uzbudljive destinacije naročito su popularne među ljudima iz Srbije, zbog velikog broja onih koji su tamo već otputovali i razvili svoje karijere.

Uskoro u našoj ponudi radni angažmani u Kuvajtu i Abu Dabiju.

Dubai:

Najveći i najnaseljeniji gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ovaj grad je prestonica Emirata Dubaija, jednog od sedam emirata koji čine državu.

Dubai je globalna destinacija koja privlači veliki broj ljudi širom sveta. Takođe, on je i biznis centar za srednji istok. Dubai je privukao pažnju svetske javnosti svojim brzim razvojem, ekstremnim i inovativnim građevinskim projektima i sportskim događajima globalnog značaja.

Prema dostupnim podacima koje su zabeležile agencije za bezbednost, ovaj grad spada u neke od najsigurnijih gradova na planeti, iako je upravo Dubai sedmi najposećeniji grad na svetu.

Turizam je važan za stanovnike Dubaija. Velika količina novca koja se sliva u budžet grada i Emirata potiče upravo iz ove grane privrede.

Zbog toga, Dubai može da se pohvali nekim od najlepših i najluksuznijih hotela i restorana na Zemlji.

Iz svih navedenih razloga, barmeni, konobari, šefovi kuhinja i drugi zaposleni, imaju odlične uslove rada. Visoka primanja, pokriveni troškovi: avionske karte, smeštaja, transporta do i sa radnog mesta, hrane na poslu i sl.

Malta:

Republika Malta je mala ostrvska država u sred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Zauzima bitan geografski položaj na važnom putu ka središnjem delu Sicilije.

Klima na Malti je vrlo povoljna. Temperature su najčešće u opsegu od 15 do 35 stepeni, u zavisnosti od doba godine

Sneg na Malti gotovo nikad ne pada. Poslednji put su zabeležene snežne padavine u februaru 1895. Januaru 1905. I tokom marta 1949. godine.

Malta ima vrlo bogatu i zanimljivu istoriju. Svedoci njene prošlosti su građevine koje plene  svojim raskošom i arhitekturom. Zbog njenog položaja i klime, republika Malta ima vrlo razvijen turizam.

Poznata je činjenica da je ova država vrlo tražena destinacija među Srbima. Delimično zbog turizma, ali najviše zbog poslovnih prilika koje su u vezi sa ovom granom privrede.

Naši partneri sa Malte, nude vam proverene i korektne prilike da u raznim oblastima i profesijama ostvarite svoje poslovne želje.