Za Poslodavce — Global Work

GW - VAŠ SIGURAN PARTNER

Global Work je sertifikovana agencija za zapošljavanje u Srbiji i inostranstvu, od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja sa registarskim brojem 023-02-00077/2019-24.

Svi naši kandidati prolaze kroz strogu selekciju od strane naših stručnjaka, koja se sastoji od intervjua, dokaza o prethodnim iskustvima i proveri istih.

Klikom na naslove tj pitanja ispod - otvarate, odnosno zatvarate kategoriju.

Lako dolazimo do adekvatnih kandidata, jer smo kroz naš rad ostvarili njihovo veliko poverenje.


1Iz kojih oblasti GW agencija nudi radnike?
GW nudi radnike iz svih oblasti potražnje: ugostiteljstva (hospitality), transporta (drivers, any category), medicine, IT department, sporta, građevine, administracije, fizičkih poslova u fabrikama.
2Kakav profil kandidata nudi GW?
Svaki klijent ima posebne želje za profilom svog radnika. GW nudi kandidate izabrane po detaljnim zahtevima svakog poslodavca (željena starosna granica kandidata, željeni nivo poznavanja stranog jezika, željena količina iskustva, željeni fizički izgled, željena fizička spremnost, željeno obrazovanje).
3Koliko brzo GW može obezbediti kandidate i na koji način dolaze do njih?
Ono što nas izdvaja od ostalih agencija jeste mogućnost da za veoma kratak vremenski period možemo poslodavcu obezbediti adekvatne radnike. To nam omogućava naš saradnik portal, zatim naša baza već postojećih kandidata, kao i naš sajt i društvene mreže (FB, Instagram, Linkedin), na kojima se redovno oglašavamo i ažuriramo.
4Kojih nacionalnosti su radnici koje GW nudi?
GW pretežno nudi kandidate sa prostora Srbije, Hrvatske, Crne Gore, BiH, Makedonije, i po potrebi još neke nacionalnosti.